AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Zehra Döşeyen Soysaldı Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

1 Kasım Erken seçimler için Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanlar arasında Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Zehra Döşeyen Soysaldı AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı oldu.

Ak Parti Nevşehir Kurucu üyelerinden Soysaldı,aday adaylığının ardından Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com internet gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Gazeteci Fikret Çapacı'ya aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM"

Ziyaret sırasında neden milletvekili aday adayı olduğunu anlatan Soysaldı şu açıklamalarda bulundu...


 “Siyaset dosta tavsiye edilmez, düşmana da bırakılmaz” düsturundan hareket ederek aday adayı oldum.

          Ak Parti Nevşehir  Kurucu üyesiyim. İl başkan yardımcısı olarak Sosyal İşler Başkanlığı yaptım. Partimizin ilk girdiği ve büyük bir zaferle çıktığı 2002 genel seçimlerinde canla başla çalıştım.

          Hayatım boyunca Nevşehir de yaşadım. Aile ve akrabalarımın da hemen hemen tamamı Nevşehir de yaşarlar.

Siyasetin kolay olmadığını, özellikle kadınlar için daha da zor olduğunu yakinen biliyorum. Lakin mücadeleyi ve zor olanı başarmayı severim.

Sayın Başbakanımızın W 20 Zirvesinde de söylediği gibi; “nüfusun yarısını oluşturan ve alınan her siyasi kararın yükünü omuzlayan kadınlarımızın, karar alma mekanizmasında daha fazla söz sahibi olmaları gerektiğine” inanıyorum. Bu minvalde Ak partinin mevcut kadın milletvekili sayısını da yetersiz buluyorum.

Tüm seçmen kitlesi gibi ben de; kapasiteli, yıpranmamış,ihtirassız ve halkın teveccühünü kazanmış,  ihlaslı kişilerin Milletimizi temsil etmesinin elzem olduğu kanaatindeyim.

Ülkemiz için son derece öneme haiz olan iş bu 1 Kasım genel seçimlerinin şehrimize, milletimize ve düğümlenmiş olan siyasi atmosfere derman olmasını, güçlü ve istikrarlı bir hükümetin temelini oluşturmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Bu vesile ile Yüreğimizi  kor gibi yakan şehitlerimize Allah tan rahmet, ailelerine sabrı cemil niyaz ediyorum.
                                                                              

Av. Zehra Döşeyen Soysaldı Kimdir ?

ÖZGEÇMİŞ

Avukat  Zehra Soysaldı, 1966 Nevşehir doğumludur. İlk, orta ve lise tahsilini Nevşehir de tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi, Hukuk fakültesi mezunudur. Fakülteyi son sınıfta yaşadığı başörtüsü engellemesinden dolayı okuldan atılması sebebi ile gecikmeli olarak bitirmiştir. Ak parti Nevşehir Kurucu Üyesi olup,  İl Başkan Yardımcısı ve  Sosyal İşler Başkanlığı yapmıştır. Halen Nevşehir de serbest avukatlık yapmaktadır. Nevşehir Barosu  Kadın ve Çocuk Hakları ile Çevre  komisyonunda çalışmalar yürütmektedir. Sigarayla Savaşanlar Derneği üyesi, Yeşilay Cemiyeti Gönüllüsü. Aynı zamanda arabuluculuk başarı belgesi sahibi olup, evli ve iki çocuk annesidir. 

Bizde www.fibhaber.com olarak Değerli Hemşehrimiz Av. Zehra Döşeyen Soysaldı'ya çalışmalarında başarılar diliyoruz.