AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mahmut Sami Uluer Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Uluer, Nevşehir’e hizmet etmek için bu yola çıktığını belirterek, AK Parti iktidarıyla Nevşehir’imizi hak ettiği yere getirmek istiyoruz dedi.

Uluer, “Milletimizin, tarihi şuur ve Milli-Manevi bilinçle bizzat kurduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sessiz devrimi her kesimden insanda olduğu gibi benimde gönlümde taht kurdu. Siyaseti kendisiyle öğrendiğim, siyasetçiyi kendisiyle sevdiğim, siyasi iradenin galibiyetine kendisiyle sevindiğim ve bir insan olarak hayran olduğum, örnek aldığım Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yolundan gitme kararı aldım. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretinden dolayı Uluer’e teşekkür ederken, çıkmış olduğu milletvekili aday adaylığı yolunda Uluer’e başarılar diledi.