AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır, Nevşehir de girmedik sokak çalmadık kapı bırakmadan ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerine devam ediyor. Varır bu kapsamda Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nı ziyaret etti.

Varır ve Pınarbaşı ziyarette bir süre sohbet ederken Hüseyin Varır, Pınarbaşı’na seçim çalışmaları hakkında bilgiler vermesinin yanı sıra ilimizde pomza çalışmalarının ekonomiye katkısının son derece önemli olduğunu ancak bu değerin daha da artması için çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizerken tüm bu sorunların ise AK Parti iktidarıyla giderileceğini kaydetti.

Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır’a teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır, daha sonra 
Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca'yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekili Aday adayı Varır, Siyaseti seven bir toplumuz.Ve siyasetin yegane işlendiği yerler Berberler kahvehaneler çay ocaklarıdır. AK Parti iktidarımızın hizmetlerini sizlerle paylaşmak ve sorunlarınızı dinlemek üzere sizlerleyim.Allah kısmet ederde bu görev bizlere tevdi edilirse bu kadim kent ; Nevşehirimiz için elimizden gelen herşeyi yapmak arzusuyla bu yola çıktık dedi.

Ziyaretten duyduğu memenuniyeti dile getiren Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca, Sizleri basından takip ediyoruz. Esnaf ziyaretlerinize bizleride eklemeniz bizi çok onurlandırdı. Siz diğer adaylar gibi değilsiniz. Klasik bir aday tavrınız yok, farklısınız. İnşallah hayırlara vesile olacak başarılara imza atacaksınız” dedi.

Varır da, 
“ Şu an Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın getirdiği yasal düzenlemeyle kapalı alanların dumansız hava sahasına dönüşmesi neticesinde kahvehane işleten bazı esnaflarımız buna tepki göstermişti. Fakat geldiğimiz noktada görüyoruz ki kapalı alanlara getirilen bu sigara yasağı şu an kabul görmüş durumda ve çoğunluk da bundan memnun. Vatandaşlar artık daha temiz ve sağlıklı bir ortamda çayını kahvesini içerek, sohbetini ederek güzel bir hizmet alıyor. “ diye konuştu.