Alemdar Derneği (Nevşehir İHL Mezunları ve Mensupları)'Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve 1991 Nevşehir İmam Hatip Lisesi mezunu Dr. Fatih YAKUT, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı olarak mezunu olduğu Nevşehir İmam Hatip Lisesi Okulu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Fatih Yakut, okuduğu Nevşehir İmama Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek gençlik yıllarına döndü ve anılarını tazeledi.

Nevşehir İmama Hatip Okulu'nu ziyaret eden Yakut, burada önce okul Müdürü Mustafa Kılınç ve idarecileriyle görüştü. Okulla ilgili anılarını tazeleyen Yakut, eğitimle ilgili bilgiler aldı. Daha sonra bir sınıfı ziyaret edenYakut, burada öğrencilerle sohbet etti ve başarılar diledi.

İşte ziyaretten notlar...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Fatih Yakut, daha sonra AK Parti İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.


Ak Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı Op.Dr. Fatih Yakut, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Sayın Mehmet Ali Tanrıver Bey'i ziyaret ederek, tamamlanan temayül yoklamalarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı Op.Dr. Fatih Yakut, Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih Açıkgöz Bey'i ziyaret ederek, tamamlanan temayül yoklamalarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı Op.Dr. Fatih Yakut, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörü Sayın Murat Asiltürk Bey'i ziyaret etti.

MEZUN OLDUĞUMUZ OKULUMUZA ZİYARET
Ak Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı Op.Dr. Fatih Yakut, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Mustafa Kılınç Bey ve Hayırlı Hizmetler Derneği Başkanı Sayın İsmet Çelebi Bey'i ziyaret etti.