AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Altınışık’ı ziyaret etti.
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, geçtiğimiz hafta Ziraat Odası Başkanlık görevine seçilen Hüseyin Altınışık’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yapar, ‘’ Başkanım öncelikle yeni görevinde sizlere başarılar dileklerimi sunuyorum. Umut ediyorum ki Nevşehir Ziraat Odası olarak İl genelinde ki çiftçilerimiz için başarılı çalışmalara imza atacaksınız. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığımı daha önce açıklamıştım. Geçtiğimiz hafta sonunda ise partimiz tarafından temayül yoklaması yapıldı. Bizlerde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ben yeniden yeni görevinizi tebrik ediyorum’’ diye konuştu.
 
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar’a teşekkür ederken seçim sürecinde yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.