AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini devam ettiriyor.
 
AK Parti’den Aday Adaylık başvurusunu ilk yapan isim olan Av. Sema Yurtbilir Yavuz sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Yurtbilir ilk olarak KAPİMED ziyareti ile başlayan gezilerine hafta sonunda Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği ile devam etmişti. Yurtbilir haftanın ilk gününde ise Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’ni ziyaret ederek çalışmalarına devam etti. GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ile bir süre sohbet eden Yurtbilir, AK Parti’den neden aday adayı olduğunu anlattı. Yurtbilir, bir kadın aday adayı olarak amacım Nevşehir’i ve bayanları en iyi biçimde mecliste temsil etmek istiyorum. Nasip olurda bu görev bizlere verilirse Nevşehir’imizi ve kadınlarımızı en güzel şekilde temsil edeceğimden kimsenin en küçük şüphesi bulunmasın dedi.
 
GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ise bu nazik ziyaretinden dolayı AK Parti aday Adayı Sema Yurtbilir Yavuz’a teşekkür ederken çıkmış olduğu bu yolda başarılar temennisinde bulundu.