AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  İl ve ilçe yöneticileri ve parti üyeleri de bulundular.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayları yaptıkları çalışmalar esnasında seçmenlerin, Ak Parti’ye olan ilgi ve güvenlerinin arttığını gördüklerini, Ak Parti’nin yıllardır oylarını artıran bir parti olduğunu belirterek, vatandaşlarımızın ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olduğunu bu sebeple kararını istikrardan yana veren Nevşehir halkımızın teveccühleri bu seçimde de Ak Parti’nin Nevşehir'den 3 milletvekili çıkarabileceğinin görülmekte olduğunu, kendilerinin de bu ilgi ve güvene layık olmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini, bütün il , ilçe ve köylerde çalışma yaptıklarını,esnafları ziyaret ettiklerini belirttiler. AK Parti Adayları bugün Nevşehir için tarihi bir gün. Şehrimize Ülkemizin Cumhur Başkanı geliyor ve tüm halkımızı bugün bu büyük buluşmaya davet ediyoruz dediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Nevşehir gündeminin adresi www.fibhaber.com da seçim çalışmlarına yer vermelerinden memnuniyet duyduklarını söyleyerek başarılı çalışmalalrı adına FİB Haber'i tebrik ettiler.

    Gazetemiz Genel Koordünatörü Fikret Çapacı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, bu seçimin daha önceki genel seçime göre daha çekişmeli olduğunu dile getirip, Ak Parti Nevşehir Milletvekili adaylarına başarılar diledi.

Çapacı, Nevşehir de yaşayan insanlar olarak hepimiz öyle yada böyle 7 Haziran sonrasında da yine yüzyüze bakacağımızı unutmadan bu demokratik yarışta Halkımızın iradesi Sandıklarda belli olacağını bu konuda küskünlük ve kırgınlık yaşanmaması gerektiğini büyük bir olgunlukla bu seçimleri inşallah atlatılacağını dile getirdi.

Çapacı, Tüm siyasi parti adaylarının bu memleketin birer evlatları olduğunu unutmamamak gerekir.Biz seçimler arefesinde doğabilecek bir takım gerginliğe fırsat vermemek adına hassas olduklarını ifade etti. 

Bu konuda Nevşehir'in en çok takip edilen Haber mecrası FİB Haber.Com olarak Seçimlere son bir hafta kala haber yorumlarını okuyucularımıza kapattıklarını dile getirerek yaptığımız haberler halkımızın genel hassasiyetleri istekleri doğrultusunda olup,tüm siyasi partilerden gelen haberleri noktası virgülüne dokunmadan hiçbir ayrım gözetmeksizin yayaınladıklarını belirterek, biz gazetecilerin en büyük kaderi olsa gerek. Yaptığımız haberlerle herkesimi memnun edebilme imkanı olmadığını bu konuda kimseye yaranamadıklarını dile getirdi.

Bu konuda anlayış beklediklerini ifade ederek yaklaşık 10 gün sonra yapılacak olan Genel seçimlerinin Ülkemiz Milletimiz ve Nevşehir'imiz için hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.