AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı, 6. olağan genel kurulu bugün saat: 11.00'de Avanos Belediye Düğün Salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde Yapılan Genel kurula, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ,il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Avanos 6. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Ahmet Fatih Kesal ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun.." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam . Avanos 6. Olağan İlçe Kongremizde gönüldaşlarımızla bir aradayız.Toprağın sanata dönüştüğü yer olan Avanos ‘umuz; Büyüyen Nevşehir‘imizin de Güçlü Türkiye‘mizin de öncülüğünü yapacaktır. AK Parti Avanos 6. Olağan İlçe Kongremizde güven tazeleyen İlçe Başkanımız Fatih Kesal’a ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise partililerle ilk siyasi çalışmaları sırasındaki anılarını paylaştı. Ünver, tüm çalışmaları milletvekilleriyle ve AK kadrolarla birlikte beraber yaptıklarını belirtti. 

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, bugüne kadar kendisiyle hizmet eden tüm arkadaşlarına teşekkür etti, yeni yönetimde görev alan partililere başarılar diledi. 

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Kesal, yeniden başkan seçildi. 


AVANOS AK PARTİ YENİ İLÇE YÖNETİMİ
Ahmet Fatih KESAL
Ethem DEMİRTAŞ
Rukiye TAŞÖREN
Arzu ER
Eda EMİRAOĞLU
Safiye EYİ
Adem PARLAK
Mehmet ATAK
Cumhur SARIKAYA
Erdinç ÖZDERİN
Yusuf ÇİFTÇİ
Üzeyir ERDOĞAN
Ahmet MEMİŞ
Yunus HALAVURT
Nevfel Barış SARIÖZ