AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile sohbet etti. 

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´den Avanos ilçesinde Belediye Başkan Adayı gösterilen Başarılı Turizmci İş Adamı Şaban Topuz, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti. 

Ak Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz, gazetemizi ziyaret ederek yerel yönetimler ile ilgili sahip olduğu bilgi ve birikimlerini dürüst hizmet anlayışıyla ve kentsel hizmetlerin kalitesini arttırmak için Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi.


Dürüst hizmet anlayışı, doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şeyin olmadığını belirten AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz, Avanos’a kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kentin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayışın hakim olması gerektiğini savundu.
Belediye Başkanı seçilmesi durumunda il ve ilçedeki bütün kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek istişare kültürüne önem vereceğini vurgulayan Topuz, “Dürüst hizmet anlayışı ile doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şey yok. Yeter ki kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kentin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayış ilçemizde hakim olsun. Ben bu anlayışa sahip olduğumu düşünüyorum. Belediye Başkanı olursam ilçemizdeki bütün kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek istişare kültürüne çok büyük önem vereceğim. Avanos, mevcut değerleri ile sosyo-ekonomik açıdan önemli bir ilçe konumunda. İlçemizin dinamiklerinin ve öneminin farkındayım. Bu yüzden istihdamlı projelerle geliyoruz. Avanos’umuzun kalkınması için ellimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” Dedi.

”Eğer seçimleri kazanırsam; Avanos’da yaşayan halkımızın tamamının belediye başkanı olarak, eşit, adaletli şekilde hizmet edeceğim diyen Başkan Adayı Topuz, “ İlçemizin gelişim, değişim ve büyümesi için AK Parti iktidarımızın değerli bakan ve milletvekilleriyle istişare edilerek yardım talebinde bulunacağız. İktidarın nimetlerinden ilçemize, içinde bulunduğumuz belediye döneminde yapılmayan, alınmayan, eksiklerin alınması ve yapılması için çaba sarfedeceğim” diyerek “Benim halkım her şeyin en iyisine layıktır” dedi.
Gazetemizi çok yakından takip ettiğini belirten AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz, gazetenin zor şartlarda verdiği basın yayın mücadelesini takdirle karşıladığını ve ortaya koyduğu habercilik anlayışı ile il ve bölge genelinde gündem oluşturan, halkın yakından takip ettiği bir gazete olduğunu söyledi.
FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da, Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Şaban Topuz kimdir?

29.12.1972 yılında Almanya‘nın Dortmund şehrinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerimi Avanos İlçesinde bitirdi. Seramik Cam ve Çinicilik bölümünü Avanos Meslek Yüksek Okulunda tamamlayan Topuz, 2001 yılında AK Parti ile siyasete giren halen AK Parti Avanos İl Genel Meclis üyesi görevinde bulunuyor. Avanos ilçesinde turizmcilik ile uğraşan Topuz evli iki çocuk babası.