AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih KESAL ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir GİZLİGİDER, Murat GÖKTÜRK ve Mustafa AÇIKGÖZ’ün konuğu oldular.  

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını dinlemek için grup toplantısına katılan heyet Başbakan Binali YILDIRIM’ın grupta ki konuşması sonrası Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER ile Avanos İlçe Teşkilatı bir süre sohbet ederek Avanos’un sorunları ve güncel konular üzerine sohbette bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER ” Avanos İlçe Teşkilatımızı misafir ettik, Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe teşkilatımıza teşekkürler ” dedi. Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat GÖKTÜRK Avanos İlçe Teşkilatını Mecliste Görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Mustafa AÇIKGÖZ  ise  ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM başkanlığında haftalık olağan grup toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti grup toplantımızda Avanos İlçe Teşkilatımızı ağırlamaktan onur duyduk.

AK Parti olarak, Biz büyük bir aileyiz.” dedi.   Avanos Heyeti günün anısına Milletvekillerine Avanos el yapımı birer tabak hediye etti. Daha sonra AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER  ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.