Ak Parti’nin 30 Eylül 2012 Pazar günü gerçekleştirdiği büyük kongresine Nevşehir’den 6 delege katıldı.

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 2023 Vizyonunu açıkladığı genel kurula Nevşehir’den katılan delegeler Erdoğan’a Nevşehir’in desteğini ilettiler.

 

Nevşehir’den Ak Parti Büyük kongresine, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in yanı sıra, İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş ile Kozaklı İlçe Başkanı Ahmet Ensonra katıldılar.

 

Bu büyük  kongrede Yine Nevşehir Milletvekillerimiz de hazır bulundular.

AK Parti Kongresine Kayserili´ler Damga Vurdu

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 4. Olağan Büyük Kongresi dün yapıldı. Televizyonlardan canlı yayınlanan kongrede AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan önemli mesajlar verirken, kongrede en dikkat çekici olay ise Kayseri teşkilatının açtığı pankart oldu.

 

 

 

OKUDUĞU ŞİİR HERKESİ AĞLATTI

Ankara Arena’da yapılan kongrede konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Erdoğan, partililer tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Erdoğan konuşmasına Sezai Karakoç´un "Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine" adlı şiiriyle başladı. Şiirin son kısmını okuyan Erdoğan, salondaki birçok partiliyi ağlattı.

 

2014 YILININ MESAJINI VERDİ

 

Erdoğan, konuşmasında "Bu kongremize yeni arkadaşlarımız da katılıyor. Bu süreci yepyeni isimlerle devam edeceğiz. Son kez genel başkanlığa aday oluyorum. Allah ömür verirse inşallah farklı ünvanlar altında yine bir olacağız. Milletimizin hizmetinde olacağız” dedi.

 

KAYSERİ YİNE KENDİNİ BELLİ ETTİ

 

AK Parti Kongresi´nde, parti yönetimi kendi belirlediği pankartlar dışında pankart açılmasına izin vermiyor. Ancak arada, bazı parti örgütleri bu yasağı, kısa süreli de olsa, delmeyi başarıyorlar. Bunlardan biri de Kayseri il örgütü oldu. Birden bire açtıkları pankartta, "Koca dünya sana hasta, ne yiğittin sen Davos´ta, gadanı alırım büyük usta..." yazıyordu.

Pankart sadece birkaç dakika açıldı, ardından parti yöneticilerinin uyarısı ile kaldırıldı.

Baş.akan´ın A Takımında Tek Kayserili

 

Başbakan Erdoğan´ın A Takımı Belli Oldu.

 

 

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu´na aday gösterilen isimler belli oldu. AK Partili 81 il başkanı ve 324 milletvekili tarafından Divan Başkanlığı´na sunulan teklife göre Erdoğan’ın A takımı olarak adlandırılan MKYK’ya Kayseri’den hiçbir isim girmezken, Kayserili olan Ankara Milletvekili Salih Kapusuz MKYK’da yer aldı.