AK Parti'de Nevşehir İl merkez ve merkez ilçeye bağlı Belde Belediye Başkan aday adayları için mülakat yapıldı… AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı için başvuruların tamamlanmasının ardından hafta sonu temayül yoklaması yapılmıştı. Memleketlerine hizmet etme hedefi ile yola çıkan aday adaylarını bu kez mülakat heyecanı sardı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Başkanlığında parti binasında aday adaylarıyla mülakat yapıldı. Mülakatta aday adaylarına il ve beldeleri ile ilgili gelecek planlamaları soruluyor ve istişarelerde bulunuluyor.

İl Başkanı Yanar açıklamasında;"‪31 Mart Mahalli idareler seçimleri öncesinde aday adayları mülakat programımız dahilinde, NEVŞEHIR İL ve merkez ilçeye bağlı Belde Belediye başkanları aday adaylarımız ile istişarelerde bulunarak programımıza Devam ediyoruz. Hayırlısı olsun inşallah..‬" dedi.

Tüm Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Nevşehir'de AK Parti’ye büyük teveccühün olduğunu belirten İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti’ye gösterdikleri ilgi için tüm aday adaylarına teşekkür etti.

Başkan Yanar, açıklamasının devamında ise şunları kaydetti:

"Yerel Yönetimler Seçimi’nin yapılacağı 31 Mart ayına yaklaşık olarak 4,5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Partimizin de buna yönelik daha önce açıkladığı takvim çerçevesindeki hazırlık ve çalışmaları sürüyor. Bilindiği gibi belediye başkan aday adaylıkları için başvurular 5 Kasım’da başlamıştı. Belediye başkan aday adaylığı için başvuru süresi 16 Kasım itibari ile sonra erdi. Belediye başkan aday adaylığı için partimize 127 aday adayı başvurdu. Tabii bu rakam, bizleri gerçekten mutlu etti. Partimize karşı büyük bir teveccüh var. Ben, aday adaylığı için partimizi seçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye başkan aday adaylarımız için hafta sonu e-Temayül yoklamasının ardından bugünde il teşkilatımızda mülakatlar başladı. Aday adayı olan isimlerle tek tek görüşmeler yapıyoruz. Aday adaylarımızla tanışıyor, il ve beldeleri ile alakalı görüş alışverişlerinde bulunuyor ve aday adaylarımızın gelecek planlamalarını görüşüyoruz. Aday adaylığı sürecinin sonunda da Beldelerimiz, İlçelerimiz ve Nevşehirimiz için en hayırlı adaylarımızın belirleneceğine inanıyoruz. Sürecin hayırlı uğurlu olmasını diliyor; tüm aday adaylarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Mülakatlara AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı 9 isimle birikte, Merkez ilçeye belde Başkan aday adayları katıldı.