AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon'da "AK Parti'de eski isimler geri mi dönüyor? AK Partili belediye başkanlarının istifası" gibi hususlarda AK Parti istişare kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyon'da AK Parti istişare kampında geçmişte AK Parti'de görev almış kişilerle ilgili yeşil ışık yaktı. 

Sandıkla gelen elbette sandıkla gider. Ama o sandığa kadar olan süreci de kimse göz ardı edemez. İhanet etmediği sürece görevden çekilenlerin de yeniden değerlendirme yolu açıktır. İhanet etmediği sürece görevden çekilmiş olanı yeniden değerlendirme yolu açıktır. 

Erdoğan: Gereğini yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyon'da AK Parti istişare kampında belediye başkanlarıyla ilgili yaptığı açıklamasında net konuştu.Milletimiz bize en barizi 7 Haziran olmak üzere bu yönde çok net mesajlar vermiştir. Buradan nasibimizi almalıyız.AK Parti birbirine kenetlenmiş bir partidir. Biz kendimize güvenmezsek milletimizin itibarını sağlayamayız. 

Erdoğan: “Milletimiz, ‘Değişim, yenilenme ve reform’ diyor​

Hedeflerimizin çıtasını sürekli yükseltmemiz gerekiyor. 15 yılsa yaptıklarımızı milletimize ezbere anlatmanızı istiyorum.Kendi arkadaşlarımız arasında bile reformların farkında olmayanlar var. O yüzden bu hatırlatmaları sürdüreceğim. En büyük yatırım özellikle gönülleri fethetmektir, gönüllere girmektir. Biz değişimin, reformun, yeniliğin partisi olarak milletimizin gönlünde yer ettik. Biz milletimize her alanda hep yeni şeyler söyledik bundan sonrada aynı şeyi yapacağız. 
 

Beyler ülke yönetiyoruz, ülke!

Sene 2008... Daha sonra bir slogan hâline gelecek şu sözler dökülüyor Erdoğan'ın ağzından:
"Beyler ülke yönetiyoruz; ülke, millet yönetiyoruz, millet bu oyuncak değil.
Ve bu, ne iktidar ne de muhalefet meselesidir.
Bu, tek başına ne şu, ne de bu partinin, bu siyasi partinin meselesidir..."


Ülke söz konusu ise gerisi teferruattır....!

Erdoğan'ın yapılacak olan yenilikle ilgili tüm çalışmalarının ve Konuşmalarının özeti de aslında bu cümle oluyor...

Kaynak:Haber7