Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir'in Derinkuyu İlçe Gençlik Kolları 6. olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede AK Parti Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldırım seçildi.

Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen kongreye Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ile diğer ilçe ve beldelerden gelen çok sayıda AK Parti üyeleri katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan'ın oluşturulmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Kongrede konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker; "Derinkuyu İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongremizi yaptık. Bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyor Ahmet Yıldırım Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da; "Gençsin Önde Yürü,İnandığın Yolda Yürü” diyerek başlayan 6.Olağan Gençlik Kolları Kongre sürecimizde bugün ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Görevine devam eden Ahmet Yıldırım kardeşime ve yönetimine hayırlı olmasını temenni ediyorum.Derinkuyu için #İnandığınYoldaYürü" dedi.