AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanlığı’nın yapmış olduğu Kasım Ayı Danışma Meclisi Toplantısı İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısında geride bıraktığımız bir ay içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.


Toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hanifi Bostan, Serdar Pala , İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri,  mahalle temsilcileri ve diğer teşkilat üyeleri katıldı.

Ak Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, teşkilat birimlerinin bir aylık faaliyetlerini sundukları sunumlarla devam etti. Teşkilat faaliyetlerinin ardından protokol konuşmaları gerçekleşti. 

Ak Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Ak Parti’nin yıllardır ülkemize önemli hizmetler yaptığına dikkat çekti. Aksüt konuşmasında, Genel Başkanımız Sn. Binali Yıldırım ve Partimiz Kurucusu Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Derinkuyu'daki  temsilcileri olarak onun partisine yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. 

İlçe Başkanı Aksüt'ün ardından kürsüye çıkan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yaptığı konuşmasında "Güçlü Nevşehir Büyük Türkiye için durmadan birlikte çalışacağız." dedi.


Açıkgöz: "Uzun ince bir yolculuk gittik gündüz gece"

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 14 Ağustos 2001 tarihinin Türk siyasi tarihinde çok önemli bir tarih olduğunu belirtti. Açıkgöz, "O gün halkımızın kendisinin kurduğu ve tabelasını kendisinin astığı bir parti tecelli etti ve kuruldu. Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları kutlu yürüyüşe başladı. Uzun ince bir yolculuk gittik gündüz gece. Her başarımız bu milletle el ele, gönül gönüle vererek gerçekleşti. Hayallerde olmayanları bu kadrolar gerçeğe dönüştürdü. Biz ne kadar el ele, gönül gönüle vererek halkımızın kaderini gelecek noktasında iyi hallere getirmeye çalıştıysak bu milletin ayağına yıllarca pranga vuranlar ve bu milletin sırtına yük olanlar, her zaman önünü kesenler yine karşımıza çıktı. Bunları hep değişik badirelerle atlattık Allah'a çok şükürler olsun. Burada kuruluşta nasıl bu millet el ele verdiyse tabelasını birlikte astıysa, her sıkıntı da her dertte yine milletimiz bizim arkamızda oldu. Millet, halk ve hak yan yana olduğu için, aynı doğrultuda olduğu için Allah'a çok şükürler olsun ki bu sıkıntıların her birini açtık" dedi.

"Artık gelecek nesillerimizin de bizimle gurur duyacağı çok önemli süreçleri gerçekleştirdik"
15 Temmuz'un hiç beklenmeyen bir süreç olduğuna değinen Milletvekili Açıkgöz, "Bu kadar aşırı olabileceğini, bu kötü düşünceyi, hain emelleri olan bu kimseleri hiç birimiz tahmin etmiyorduk. Onların kötü planları vardı. İçte ve dışta olan mensuplarıyla bu milletin geleceğine kast ettiler. Gerçekten geleceğini karartmak için o akşam yola çıktılar. Ama kuruluşta nasıl millet varsa, nasıl Hakk'ın rızası için yola çıkıldıysa bu partinin mensupları bu çizgiden hiç ayrılmaması mükafatını o akşam halktan ve Hakk'tan aldığı destekle bir kez daha gördü. Gerçekten kardeşlerim o akşam liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu milletin tarihinde bir çok şanlı zafer var. Bunları hep gururla anıyoruz ama bugün bu devam eden süreç içerisinde bu nesil gerçekten şununla gurur duyabilir. Biz hep geçmişimizle gurur duyduk. Artık gelecek nesillerimizin de bizimle gurur duyacağı çok önemli süreçleri gerçekleştirdik. Halkımız gerçekleştirdi, milletimiz gerçekleştirdi. Bu kadro mensupları gerçekleştirdi. 15 Temmuz Türk siyasi hayatında ve Türkiye'nin geleceğinde çok önemli bir mihenk taşı oldu. Sular bulanmadıkça durulmaz. Bazen karanlığın en kesik olduğu zaman, aydınlığın en yakın olduğu tan yerinin ağırma vaktidir. 15 Temmuz ne kadar karanlık bir geceyse ben inanıyorum ki 16 Temmuz sabahından itibaren başlayan süreç memleketimizin geleceği açısından o kadar aydınlık ve inşallah ilerleyen süreçte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirme noktasında da o kadar olumlu yolların açılacağı bir süreçtir" ifadelerini kullandı.

"Aşacağımız daha çok büyük badireler var"
Sorumluluklarının eskisinden daha ağır olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bugün buradaysak şehitlerimizin suyu hürmetine bugün burada buluşuyoruz. Onların bize vermiş olduğu güçle, yetkiyle hizmet verme alanlarındayız. Böyle bir hizmet fırsatı buluyoruz. Onun için dün millet olarak, devlet olarak dünden bugüne ne kadar fazla güçlüysek, ne kadar daha fazla önümüz açıksa sorumluluğumuz dünden daha fazla. Görevimizi daha fazla çalışarak daha fazla birbirimizi severek, sayarak el ele, gönül gönüle vererek yaparsak ancak o şehitlere kanlarını o zaman helal ettirebiliriz diyorum.

Onun için dünden daha fazla çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeliyiz. Çünkü bir çok şey yapıyoruz ama 15 Temmuz gösterdi ki aslında yol, su, bina yapmak bir tarafa onlar yapılacak elbet ama aslolan birlik, beraberlik, vatan, bayrak, ezan ve kutsal değerler. Birliği, beraberliği, kardeşliği sağlama noktasında önce teşkilatlarımız içerisinde el ele, gönül gönüle vereceğiz. Sonra bulunduğumuz ortamlarda kardeşlik, birlik ve beraberlik tohumlarını daha fazla atacağız. Bu noktada öncülük etmek hepimizin boynunun borcudur. Ben bugün yapacağımız toplantımızın gerçekten birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimize vesile olması. Hayırlı sonuçlarının olmasını temenni ediyorum. Sizlerle birlikte çalışmaktan, aynı havayı teneffüs etmekten her zaman büyük gurur duyduk, gurur duymaya da devam ediyoruz. İyi ki birlikteyiz, iyi ki bu kutsal yolculukta medeniyet yolculuğunda el ele gönül gönüleyiz. Aşacağımız daha çok büyük badireler var. Ulaşacağımız çok büyük hedefler var. Gerçekleştireceğimiz çok büyük medeniyet zaferleri var. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.