AK Parti Nevşehir Milletvekili  ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan , Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Gençlik kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz,  Nevşehir’de görev yapan gazetecilere Nissara Alışveriş Merkezi’ndeki Kocatepe Kahve Evi’nde sahur yemeği  verildi.

Nissara AVM Kocatepe Kahve Evinde gerçekleşen sahur etkinliğine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti 27.Dönem Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, partililer ve çok sayıda gazeteci katıldı.

NEVŞEHİR’DE HEDEFİMİZ 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK
Sahur programının açılışında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için artık sayılı günler kaldığını. Ve Türkiye'nin önemli bir seçimin arifesinde olduğunu ifade etti. Başkan Yanar “Türkiye önemli bir süreçten geçiyor, 24 Haziran'da ülkemiz ve milletimiz adına önemli bir seçim yapacağız, ülkemizin daha dinamik bir yapıya kavuşması adına 24 Haziran seçimleri çok önemli, güçlü bir Türkiye için bu seçimlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz, Nevşehir’de de, bizler bu akşam aramızda olan Milletvekili  Adaylarımızla birlikte ilimizde yine 3 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

AK parti iktidarıyla ülkenin hayal edilemeyen hizmetleri gerçekleştirdiğine işaret eden Yanar, parti olarak bir ve beraber olduklarını ve 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını dile getirdi. İl Başkanı Yanar, 24 Haziran seçimleri devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı, uğurlu seçim nasip etsin. Bu vesile ile siz değerli gazetecilerimizinde Mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi.

Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ise, AK Parti teşkilatı olarak 24 Haziran seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmadıklarını dile getirdi.

3-0 İLE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili  ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz’ de yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  katıldığı mitingle, Cumhurbaşkanına duyulan sevginin katmer katmer arttığının gözler önüne serildiğini ifade etti. Açıkgöz “ Allah’ın izni ile AK Parti Nevşehir’de 3-0’a gümbür gümbür geliyor.  Sahada vatandaşlarımız sorun var ise Erdoğan var diyorlar.Cumhur ittifakının karşısında bir yıkım ittifakının olduğunun farkındalar. AK Parti 16 yılan beri her alanda değişim ve gelişim sürecini her alanda ortaya koydu. İnşaallah oldukça önem taşıyan 24 Haziran seçimlerinde de halkımız bir büyük heyecan içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığına ve AK Parti’nin Mecliste daha güçlü bir parti haline gelmesine onay verecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

ESKİ TÜRKİYE İMAJI İLE ARTIK SİYASET YAPMA DÖNEMİ BİTTİ

27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe’de  tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de artık eski Türkiye imajı ile siyaset yapma döneminin geçtiğini saha çalışmaları sırasında net bir şekilde gözlemlediklerini belirterek, her alanda büyük hamlelere imza atan AK Parti’nin Türkiye’nin vizyonunu geliştirecek dev projelerle 24 Haziran’dan sonra aziz Türk Milletin’den alacağı icazet ile yoluna devam edeceğine inandığını ifade etti.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE  İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan’da 12 yıldan beri AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi’nde üst düzey yönetici olarak görev yaptığını belirterek, kazandığı bilgi birikim ve tecrübeleri Nevşehir adına kullanma kararlılığı içerisinde olduklarını dile getirdi. Çalışkan, 24 Haziran seçimlerinde  aziz Türk  Milletimizin teveccühü ile AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun yatırım hamleleri ile hizmet yolunda eskisinden daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğine inandığını vurguladı.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'de “Seçimler için parti teşkilatlarımız ve tüm vekil adaylarımızla birlikte hep sahadayız, milletimize güveniyoruz. Nevşehir'de gittiğimiz her evde, katıldığımız her programda halkımızın tarafımıza gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun ediyor, demek ki güzel hizmet etmişiz ki insanlar da bunun karşılığında bizlere sahip çıkıyor, seçimlerde başta Nevşehir olmak üzere ülkemizin her noktasında hedeflediğimiz oy oranına ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur, 24 Haziran’da çalışmalarımızın sonuçlarını sandıklarda alacağımıza inanıyoruz. inşallah 24 Haziran sonrasında da Ankara’da bir milletvekili kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarına da tarafımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın Ramazan bayramlarını da şimdiden kutluyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.