Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf YANAR yaptığı yazılı açıklamasında Suruç saldırısını kınadı.
Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan ve amacı sadece şiddet olan terör faaliyetleri son günlerde giderek daha da artmaktadır. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada 28 kişinin vefat etmesi ve 100 kişinin yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş olmamız tüm ulusumuzu olduğu gibi bizleri de derinden yaralamıştır.

Türk Milletinin ve Devletinin gücü ve sabrı hiçbir şekilde sınanmaya kalkışılmamalıdır. Bu gücü sınamaya ve sabrı ölçmeye kalkışan hainlere devletimiz ve milletimiz bütün kurumlarıyla hadlerini bildirecektir. Tüm dünya açıkça bilmelidir ki, Milletçe tahammül sınırlarımızı zorlayan ve “artık yeter” dedirten insanlık ayıbı terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ülkesi ve milleti ile ebediyen tek bayrak altında varlığını devam ettirecektir. 
Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Teşkilatı olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı terör örgütü ile onları içte ve dışta destekleyen yandaşlarını şiddetle kınıyor, patlamada vefat edenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.
Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf YANAR