Gençlik Kolları İl Başkanımız Av. Mustafa Rauf YANAR' ın 10 Kasım Mesajı
Milli Mücadelemizin sembol kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk zor şartlar altındaki milletimize öncülük ederek verdiği Kurtuluş Savaşı vekurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyetle, hiç kuşkusuz bütün yurttaşlarımızın kalbinde özel bir yere sahiptir.
Gazi Mustafa Kemal, hem verdiği bağımsızlık mücadelesiyle sadece milletimiz değil, mazlum milletler için de yol gösterici olmuş, hemde insanlığın ortak değerlerine, uygarlığın şekillenmesine büyük katkıda bulunmuş,tarihe ve insanlığa mal olmuş büyük bir liderdir.
Uluslararası ilişkilerdeki ileri görüşlülüğü, sürekli barış yanlısı tutumu, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ve düşüncelerindeki evrensel boyut, Atatürk'ü dünyanın da saygı duyduğu en itibarlı liderlerden biri yapmıştır.

Atatürk'ün İstiklal Savaşı'nın ardından kurduğu ve milletimize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, hepimizin titizlikle koruduğu ve yaslandığı eşsiz bir eserdir.
Bize emanet edilen Cumhuriyeti koruyup geliştirmek ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak, her zaman benimsediğimiz ve canla başla çalışmamızın itici gücü olan şaşmaz hedeflerimizin başında gelmektedir.
Kökü mazide olan ati bilinciyle, her türlü farklılığımızı zenginlik bilerek, geçmişten gelen ve bizi kardeş yapan ortak duygu ve değerlerimizden aldığımız ilhamla birlik ve beraberliğimizi en üst düzeye çıkararak, en önemli ortak paydalarımızdan olan Cumhuriyetimizi ileriye taşımaya kararlıyız ve bu noktada gecemizi gündüzümüze katarak çalışmayı onurlu bir görev biliyoruz.
Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 76. Yılında saygı ve minnetle anıyor, yurtta sulh cihanda sulh anlayışıyla, Cumhuriyetimizi hem demokratik hem ekonomik açıdan güçlendirerek yaşatma idealimizi bir kere daha yüreklerimizde hissediyoruz.