Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara Kolonya, maske ve eldiven dağıtımı yaptı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı son tedbirler kapsamında toplu yaşam alanlarında maskesiz bulunmanın yasaklanması ile artan maske ihtiyacı için Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatı harekete geçti.

Şehir merkezinde pazar alışverişi için sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, kamu görevlileri,  faaliyetlerini sürdüren esnaflara ücretsiz kolonya maske ve eldiven dağıtıldı.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri aracılığı ile ücretsiz maske,kolonya ve eldiven dağıtımı gerçekleştiren Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları ayrıca vatandaşlara koronavirus tedbirlerinin ve evde kalmalarının önemi konusunda bilgilendirmeler yaparak uyarılarda bulundu. 

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Şehir merkezinde, pazar yerinde ve mahallelerde devam eden kolonya maske ve eldiven dağıtım uygulamasını değerlendiren vatandaşlar ise Devletin aldığı diğer önlemleri de destekleyen bu çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini belirterek Ak Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatına Teşekkürlerini ilettiler.