Her Yıl Geleneksel olarak Düzenlenen gezinin bu yılki etkinliğine yaklaşık100 civarında öğrenci katıldı. Gezinin amacı İlimize gelerek Üniversitemize yeni kayıt yaptırıp Kapadokya bölgemizi gezme imkanı olmayan öğrencilerimize bölgemizi tanıtmak, bölgenin oluşumu hakkında bilgi vermek ve bölgenin daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlamak diyen Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz, gezimize katılan öğrencilerin oldukça memnun olarak ayrıldıklarını belirtirken, gençlere yönelik faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Dolşamaz açıklamasında; "Bu gezinin düzenlenmesinde bizlere destek veren Başta AK Parti Nevşehir İl Başkanımıza ve AK Parti Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ederiz" dedi. 

AK Parti Gençlik Kolları ÜniAk birim Başkanı İ. Umut Barındırır'da: "AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Üniversite Birimimiz tarafından geleneksel hale getirilen şehrimize gelen üniversiteli kardeşlerimiz ile kaynaşma gezisi ve Şehir Oryantasyonu programımızı gerçekleştirdik. Programımıza katılım sağlayan İl Başkanımız Mustafa Rauf YANAR’a, Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye İl Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet DOLAŞMAZ’a Katılım sağlayan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederiz.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "‪AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Birimimizin geleneksel hale getirdiği kaynaşma gezisi ve Şehir Oryantasyonu programı dahilinde Şehrimize eğitimleri için gelen Öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya geldik.‬" dedi.