AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, yarın başlayacak AK Parti’nin kuruluşunun 14. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, kurucu İl Başkanı ve Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Bu kapsamda AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet AK Parti’nin Nevşehir’de kurucu il başkanlığı görevini de yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i, yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi yanında oluşturduğu çalışma ofisinde ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

2001 yılının badireli bir döneminde Türk Milleti’nin bir umudu olarak kurulan AK Parti’nin milletten aldığı destek ile iktidara geldiği 2002, 3 Kasım’ından itibaren ciddi yatırımlarla ülkede öncelikli olarak siyasi
istikrarı sağladığını ifade eden Ünver, daha sonra da başta ekonomi olmak üzere Türkiye’nin dünyada söz sahibi bir ülke olma yolunda ciddi yatırımlarla reformlar gerçekleştirdiğini söyledi.

Böyle bir süreçte bir grup arkadaşı ile Türkiye davası haline gelen bu siyasi oluşumun içerisinde kurucu il başkanı olarak görev aldığını kaydeden Ünver, daha sonraki süreçte yine aziz hemşehrilerinin de destekleri
ile 3 dönemden beri halkın hizmetkarlığını sürdürdüğünü anlattı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da, bugüne kadar AK Parti’de görev alan tüm Türkiye sevdalısı AK Partili yöneticilere teşekkür etti. Yanar, AK Parti’nin kuruluşunun 14. Yılı etkinlikleri kapsamında Nevşehir AK Gençlik olarak AK Parti’nin davasına kurucu il başkanı olarak fedakarlık yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.