AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Kozaklı seçim bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı  Av. Akif Kabukcuoğlu, partililer ve çok sayıda Kozaklılı vatandaşlar tarafından karşılanan Kaya'ya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve AK Parti Nevşehir teşkilatı yöneticileri ile Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan eşlik ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Kozaklı seçim bürosunda yaptığı konuşmasında; "Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezimizde, teşkilat mensuplarımızla bir araya gelip seçim çalışmalarını değerlendirdik. Teşkilatımız, Nevşehir'i, Türkiye'yi geleceğe taşımak için hazır. Kaplıcalar Diyarı Kozaklımızda, suyu gibi sıcak hemşehrilerimizle şifa niyetine, muhabbetlerine ortak olduk." dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı Av. Akif Kabukcuoğlu için tüm Kozaklılılardan destek ve dualarını isteyen Kaya, bu seçimin ülkemiz adına büyük önem arz ettiğini ifade etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya ve teşkilatımızla Kozaklılı hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. “Gönül Belediyeciliği için 31 Mart’ta Kozaklı adayımız Akif Kabukcuoglu’na Kozaklı tam destek diyor. Kozaklı,AK Belediyeciliği özledi. Memleket İşi Gönül İşi “  dedi.

AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı  Av. Akif Kabukcuoğlu ise; "Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan KAYA'nın Öncülüğünde, Nevşehir İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Ari ve Nevşehir İl Yönetimi İlçemize Ziyarette Bulundular. Bu Coşkuyu ve Heyecanı Bizimle Paylaşan Tüm Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz." dedi.