AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Ürgüp seçim bürosunu ziyaret etti. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Başkanı Ali Özer, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, partililer ve çok sayıda Ürgüplü vatandaşlar tarafından karşılanan Kaya, partisinin 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde "Tevazu, samimiyet ve gayretle daima millet, daima memleket" sloganını benimsediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade eden Kaya, ülkemiz üzerinde planlar kurana en güzel dersi yine sizler vatandaşımız verecektir dedi. Kaya, AK Parti Ürgüp seçim bürosunda yaptığı konuşmasında; "Bizim partimizde asla makam sevdalısı olmaz. Bu partide hiç kimse makam sevdası ve aşkıyla bugünlere gelmedi. Bu işler gerçekten gönülden yapılacak işlerdir." dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk için tüm Ürgüplülerden destek ve dualarını isteyen Kaya, bu seçimin ülkemiz adına büyük önem arz ettiğini ifade etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Ürgüp Seçim Büromuzun açılışını Genel Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Sevdalılar ile gerçekleştirdik. “Dünyanın marka ilçesi Ürgüp, AK Belediyeciliğe alıştı. 31 Mart’ta Ürgüp’ümüz Mehmet Aktürk ile durmadan yola devam diyor. Memleket İşi Gönül İşi, gönüllere revan olacağız.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Ürgüp seçim ofisimizdeyiz..‬‪Yeni dönemde güçlü Nevşehir güçlü Ürgüp için dur durak bilmeden çalışıyoruz !‬" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da;"Ürgüp seçim ofisimizdeyiz..‬ ‪Güçlü Türkiye’nin yarınları İçin Sn Dr. Betül Sayan Kaya ile birlikte Ürgüp’lü hemşerilerimiz ile bir araya gelip muhabbetlerimize devam ediyoruz.. 31 Mart'ta inşallah kazanan Ürgüp olur, Nevşehir olur Türkiyemiz olur‬" dedi.