AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Nevşehir’e geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan İlk olarak, beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, ve bir grup heyetle birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirttiği AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'a, Nevşehir'in genel durumu ve gerçekleştirilen kamu Yatırımları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Vali İlhami Aktaş'ın, kente yönelik hizmetlerden dolayı devlet ve hükümet yetkililerine teşekkür ettiği ziyaret, çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunulmasıyla sürdü.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Karacan, "Doğa ve Tarihin Buluştuğu Güzel Şehrimiz Nevşehir’in Mülki Amiri, Vali İlhami Aktaş’ı Makamında Ziyaret Ettim" dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir AK kadrolarımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Harun Karacan Başkanımızla Nevşehir Valimiz Sn İlhami AKTAŞ’ı ziyaret ettik. Genel Başkanımız Sayın Karacan'ı şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Karacan, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tafana Restorant'ta Nevşehirli Stk'larla Bir Araya gelecek.