AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir’deki temasları sırasında şehir merkezindeki çeşitli sivil toplum teşkilatlarını ziyaret ederek başkan ve yöneticileri ile görüşmelerde bulundu.

Sivil toplum teşkilatları ziyareti kapsamında ilk olarak Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Nevşehir İl Temsilciliğine ziyarette bulunan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ,KADEM İl temsilcisi İlkay Akün ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Oldukça sıcak ve samimi bir karşılamanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, gösterilen yakın ilgi ve yakınlıktan dolayı  Akün ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve AK Parti teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, KADEM yöneticileriyle birlikte istişarelerde bulundu.

KAYA,BİRLİK VAKFI NEVŞEHİR ŞUBESİ’NDE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Kaya, Nevşehir’deki temasları kapsamında, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar,AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir teşkilatı  mensupları ile birlikte Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi’ni de ziyaret etti. Ziyarette Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç,   ziyaret için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya teşekkür etti ve vakıf tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.

KAYA VE  BERABERİNDEKİ AK PARTİLİ HEYETİ TÜGVA’LI GENÇLER KARŞILADI

Nevşehir’deki temasları sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Kaya,  daha sonra Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir temsilciliğini de ziyaret etti.

 Burada TÜGVA temsilcisi Oğuzhan Alkan ve  yöneticiler  tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindeki AK Partili kurmaylara daha sonra TÜGVA’nın gençlere yönelik gerçekleştirdiği projeler ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak da  bilgiler aktarıldı.