Çeşitli ziyaretler ve programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Parti binasında AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve partililerle bir araya gelen Kaya, Nevşehir'in 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu ifade etti.

AK Parti il binasında partisinin teşkilatlarıyla bir araya gelen Kaya, İl Başkanlığımızda Nevşehir teşkilatımızla yerel seçim çalışmalarımızı değerlendirdik. Nevşehir İl Başkanlığımızda Belediye Meclis Üyesi Komisyon Başkanı olarak ekibimiz ile birlikte gerekli çalışmamızı geç saatlere kadar sürdürdük. Nevşehir İl Genel Meclisi Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği seçimleri ile alakalı çalışmamızı tamamladık. Artık, Nevşehir 31 Mart’a hazır. ilimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da; "Sayın Genel başkan Yardımcımız Dr. Betül Sayan hanımefendi  ve teşkilatımız ile beraber Sevdamız Nevşehir İçin gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir Hayalimiz Var ‘ın öyküsünü saniye saniye yaşayıp ilmek ilmek dokuyarak yazıyoruz.." dedi.