AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve ‪Genel Merkez İç Anadolu Bölge Koordinatörleri Nevşehir'e çıkarma yaptı. 

Sabah saatlerinde Nevşehir'e gelen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Rasim Arı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile birlikte Uçhisar'da kahvaltı yaptılar.

Kahvaltı sonrası açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Halis Dalkılıç, Koordinatörlerimiz Çorum Milletvekili Sayın Oğuzhan Kaya, Mustafa Şükrü Nazlı, Ekrem Gorceker, Şengül Karslı ve Kemal Oğuz Kıdıl’ın katılımları ile AK teşkilatımızla medeniyetlerin beşiği Nevşehir’imizde bir aradayız." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar; "‪Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn Halis Dalkılıç, Koordinatörlerimiz Çorum Milletvekili Sn Oğuzhan Kaya, Mustafa Şükrü Nazlı, Ekrem Görçeker, Şengül Karslı ve Kemal Oğuz Kıdıl’ı Şehrimizde Misafir ediyoruz .. ‬" dedi.