AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları yönetimi Ankara’ya çıkarma yaptı. AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar ve Gençlik Kolları yöneticileri AK Parti grup toplantısına katıldı...
 AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları yönetimi 50 kişilik bir ekiple Ankara’ya gitti.... 
 AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar öncülüğündeki gençler keyifli geçen bir yolcuğun ardından sabah saatlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldi. Gençler burada ilk önce AK Parti Grup Toplantısı’na katılıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerin de bulunduğu önemli konuşmayı dinledi. AK Partili gençler tezahürat ve alkışlarıyla Erdoğan’a moral verdi.

 Nevşehir Ak Parti Gençlik Kollarımız TBMM de Milletvekillerimizi ziyaret edip Grup toplantısına katıldılar. Daha sonra Sayın Başbakanımızla hatıra fotoğrafı çektiren AK gençler Nevşehir Milletvekilleriyle bir süre sohbet ettiler. 

AK Parti Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar Nevşehir Milletvekilleriyle görüşüp, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la TBMM önünde fotoğraf çektirdi.Yanar Başbakan a günün anısına birde plaket takdim ettiler.

Daha sonra 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Numan Kurtulmuş ilede bir hatıra fotoğrafı çektirdiler..
Ak Parti Nevşehir Gençlik teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Salı günü gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısında, "Dik dur eğilme, Nevşehirhalkı seninle" sloganlarıyla Başbakan'ı karşılayarak güne damgasını vurdu.

Kalabalık bir grup ile Başkent'in yolunu tutan Nevşehirli AK Gençler yaptıkları tezahüratlarla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkatini çekmeyi başardılar.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye gündemine ilişkin önemli mesajlar verdiği grup toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın salona girdiği andan itibaren sevgi gösterilerinde bulunan Nevşehir AK Parti Gençlik kolları teşkilatı, 'Dik dur eğilme, Nevşehir halkı seninle' diye yaptıkları tezahüratlarla grup toplantı salonunu deyim yerindeyse adeta inlettiler.
 Başbakan Erdoğan'da bunun üzerine konuşmasına kısa bir süre ara vererek İl Gençlik Kolları üyelerini tebessümle dinlediği gözlemlendi.
 
Grup toplantısının sona ermesinin ardından AK Parti Nevşehir Gençlik kolları Başkanı Yanar ve beraberindeki ak gençler milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider 'in misafiri olarak meclis restoranına geçti. 

Yemeklerin yenmesinin ardından AK Gençler Anıtkabir de M.Kemal Atatürk ü edebi istirahatgahında ziyaret ederek dualar okudular...