AK Parti Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Mehmed Muş ve AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvelilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ve  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile bir araya geldiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "AK Parti Grup Başkanvekilimiz, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mehmet Muş ve AK Parti MKYK Üyemiz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık’ın Ürgüp İlçemizde şahsıma gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük mutluluk duydum. Akşamında da İl protokolümüzle birlikte olduk. Önemli istişarelerde bulunduğumuz ziyaret için, ‪Kıymetli meslektaşım Öznur Çalık ablacığıma, Sn. Başkanımız Mehmet Muş Beyefendiye, değerli İl protokolümüze teşrifleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Ev sahipliği için Dere Suites İşletme sahibi Oğuz Kahraman’a ve tüm çalışanlarına da teşekkür ediyorum.‬" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; ‪"AK Parti Grup Başkanvekilimiz, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mehmed Muş’u ve AK Parti MKYK Üyemiz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık’ı eşsiz güzelliklerin diyarı Ürgüp ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk.‬ ‪Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi...

AK Parti Malatya Milletvekili-AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık; "Tarihin eşsizlik güzelliklerinin yansıdığı Ürgüp’te, Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, Milletvelillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Başkanımız M.Rauf Yanar, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile bir araya geldik. Misafirperverliği için teşekkür ederiz" dedi.