AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı, 6. olağan genel kurulu bugün saat: 14.00'de Gülşehir Belenay Düğün Salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Daha sonra oluşturulan Divanın ardından yapılan seçimde, kongrede tek aday olan Av. Fatih Çiftçi, oy çokluğuyla AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı olarak seçildi.


Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Belenay Düğün Salonunda Yapılan Genel kurula, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Edip Avşar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,  Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları,il genel meclis üyeleri, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar genel kurulda yaptığı konuşmasında, "Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Fatih Çiftçi ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun dedi."

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Yaptığı açılış konuşmasında AK Parti kongrelerinin bir şölen havasında geçtiğini ifade ederek, "Her seçimden başarıyla çıkmamız bu sevgi ve heyecandır. Büyük bir lidere sahibiz ve gücümüzü halktan alıyoruz. Bu davanın asıl sahibi Türk halkıdır. Lideri de kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve şu günlerde hep birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde kırmadan dökmeden incitmeden incinmeden 2023 e yelken açacağız. Görüyorumki bu güzel ilçemiz salonunu dolduran bu muhteşem kalabalık şimdiden kararını vermiş gözüküyor. İnşallah 2019 da Gülşehir’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı, 6. olağan genel kurulunun ilçemize, şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de yaptığı konuşmasında; "Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirterek,"Mazlumların ve mağdurların lideri ve hamisi Tayyip Erdoğan ile birlikte büyüyen bir Türkiye geleceğe doğru emin adımlarla yürüyen bir Türkiye, dünyanın her bir köşesine şefkat elini merhamet elini uzatabilen bir Türkiye, dünyanın her yerindeki haksızlığa karşı gür sesiyle adaleti haykıran bir Türkiye’den bugün elhamdülillah AK Parti mensupları olarak ve böyle bir Türkiye'yi bu noktaya getiren insanlar olarak emek vermiş her bir kardeşimiz ne kadar şükretsek ne kadar gurur duysa ne kadar onur duysa azdır. Bugün geldiğimiz noktada 16 yıllık AK Parti iktidarı ile büyüyen ve sesi yükselen ve dünyanın her bir köşesindeki insanlara adalet ve merhamet götürme mücadelesi veren Türkiye’nin sesini kısmaya gücünü kırmaya çalışan yoğun saldırılarla karşı karşıyayız. Buradaki siyasi aktörlerden kaynaklanan bir eksik ve hata varsa bunun bedeli bu ülkeye ödetilir bu konuda nefsi davranmayalım" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise, "Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Fatih Çiftçi ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizde AK Sevdalılarımızla bir aradayız. Milletimizin teveccühü ile, Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız olarak seçilen Fatih Çiftçi’ye ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum. Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Hedef 2023 yolunda hep birlikte çalışacağız.‘Asım’ın Nesli’ çocuklarımızın mutlu yarınları, Güçlü Türkiye ‘miz için çalışıyoruz "dedi. 

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi'de," bugüne kadar partisine hizmet eden tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti, yeni yönetimde görev alan partililere başarılar diledi.  Çiftçi, Gülşehir'e hak ettiği hizmeti hep birlikte el ele vererek sağlayacağız. Kapımız her daim tüm Gülşehir halkına açıktır. Beni bu konuda her zaman arayıp çağırıp koluma girip ilçemizin hangi bir sorunu varsa birlikte çözmek için hiç çekinmeden "Haydi" demenizi bekliyorum. Bu vesile ile tüm katılımcılara, dava arkadaşlarıma, değerli Gülşehirli hemşehrilerime, 6. olağan genel kurulunun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam..

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Fatih Çiftçi, Gülşehir ilçe başkanlığına seçildi.​ 6. olağan genel kurulu sonrası AK Parti Gülşehir ilçe yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
Çağrı Sönmez,
Sevgi Doğan,
Bilgin Yarar,
Erkan Çiftçi,
Şiddet Can,
Nevzat Cesur,
Hümeyra Gönül,
Gazi Çiftçi,
Ahmet Develi,
Özgür Aksoy,
Burhan Teke,
Hasan Sevim,
Ünal Atar,
Ahmet Davarcı.