Nevşehir Milletvekilleri İlçe iftarlarının ilkini dün Gülşehir ilçesinde yaptılar.Nevşehir Milletvekilleri iftarını Gülşehir ilçesinde açtı.AK Parti Gülşehir ilçe Başkanlığı tarafından Gülşehir ilçesine davet edilen Nevşehir Milletvekilleri,Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider  iftarlarını Gülşehir de açtı.

Gülşehir verilen iftar yemeğine Milletvekillerinin yanı sıra,Nevşehir AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, yönetim üyeleri, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ve Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta katıldı.

Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe,İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan Abuşağı Belediye Başkanı Savaş Apaydın, Tuzköy Belediye Ümit Balak, Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan ve çok sayıda Köy muhtarları ile AK Parti Gülşehir ilçe teşkilatı yer aldılar.

Gülşehir de düzenlenen iftar programında konuşan Nevşehir Milletvekillerimiz geçtiğimiz yıldan bugüne son 1 yıl içerisinde  gerçekleştirilen çalışmalarını anlattılar ve karşılıklı fikir ve görüş terakkisinde bulundular.Ayrıca geçtiğimiz yılın değerlendirilmesiyle birlikte bu yılda yapılacakları görüştüler.

Nevşehir Milletvekillerimizin İlçe İftar programları Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.