AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'in katılımında düzenlenen Ak Parti Gülşehir ve Hacıbektaş İlçe teşkilatı Eylül ayı Danışma meclisi toplantısına  İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Partililer katıldı.

İlk olarak Gülşehir ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Gizligider, Partililerle istişare ederek eylül ayı ilçe danışma toplantısında 15 Temmuz Darbe girişimi ile gündeme dair konuları ele aldı... Gizligider burada yaptığı konuşmasında 15 Temmuz'da darbe yapmak isteyenlere milletin karşılık vererek darbe yaptığını söyledi.


Gizligider; "Hacıbektaş'ta teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, muhtarlarımızla; biriz, iriyiz, diriyiz..." dedi.

Gülşehir'den sonra Hacıbektaş ilçesine geçen Milletvekili Gizligider burada Hacıbektaş ilçe teşkilatı ve muhtarlarla bir araya geldi. Onlarla bir süre görüşerek sorunlarını dinleyen Gizligider, Eylül ayı Hacıbektaş ilçe danışma toplantısını gerçekleştirdi. Gizligider burada yaptığı konuşmasında; "15 Temmuz'da Milli İradelerine sahip çıkarak Tankların üstüne çıkan, uçan F 16 lara atlayan yürekleriyle Demokrasisine,  Devletine, Milletine, Vatanına bağlılığının en güzel örneğini Millet olma olgusu ile tüm dünyaya gösteren vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'u unutmadık unutturmayacağız" dedi.

AK Parti kurumsal yapısı olan bir parti biz düzenli olarak danışma meclisi toplantıları yaptıklarını belirten Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “7 ilçemizde belirli bir takvim dahilinde ilçe danışma meclisi toplantıları yapılıyor. Daha sonra da il danışma meclisi toplantısı yapılıyor. Bu toplantıdaki maksat gündemi vekil arkadaşlarımızla birlikte değerlendirmek hem de ilçe teşkilatının tüm kademeleriyle bir araya gelerek istişare mekanizmasında sürekli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Biz de vekiller olarak gündemdeki konuları teşkilatımızla paylaşmış oluyoruz” şeklinde konuştu.