2014 Yerel seçimleri öncesi Gülşehirde partilerdeki hareketlilik seçim bürolarının açılması ile ivme kazandı.

Ak Parti Gülşehir seçim bürosunun açılışına Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı ve Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak, İl Genel Meclisi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosu açılışından sonra konuşan Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun, "Bizleri burada yalnız bırakmayan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' dedi. Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun, "Sayın İl Başkanım, Merkez İlçe Başkanım birkaç gündür çok yoğun bir tempo vardı. Bu arada ilçemizi ihmal ettik açıkçası. Ancak ne zaman sahaya çıkıyorsunuz diye soranlara da en kısa zamanda diye cevap verdik. Diğer siyasi partilerin seçim ofisleri araçları da zaten birkaç gün içinde faaliyete geçecek. Onun için de çok fazla heyecan yapmaya da gerek yok. 1 Mart, 30 Mart arası var. Dolu dolu bir 30 gün olacak. İki mahallemize yani beldemize çok sık gidip geleceğiz. Buralarda çeşitli toplantılar yapacağız. Bu nedenle insanlar sıkılabilecek. Niye heyecan yok? niye hareket yok? diye ancak hepsini de zaten yaşayacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli yol arkadaşlarımızı, eş dost, hısım, akraba, siyaseten Ak Parti'den olan olmayan ama bizi seven dostlarımızı görüyorum. Bütün niyetimiz bu seçimlerin kavgasız gürültüsüz gitmesi, kalp kırılmadan bitmesidir. Tuzköy'de, Karacaşar Mahallelerimizde sorunları biliyoruz. Burada Tuzköy Belediye Başkanımız Ümit Balak var, belediye meclis üyelerimiz var, yeni yazmış olduğumuz meclis üyesi adaylarımız var. Bizim bir sıralama dersimiz yok. Hiçbir arkadaşımız bana gelip, ben sıramı beğenmiyorum, ben buradayım, şuradayım diye sormadı. Hatta bir talebi de olmadı. Ak Parti'de usul böyledir. Bir görev verilir ve çalışılır" diye konuştu.


Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar da konuşmasında;İnşallah 30 Mart'a kadar da kapı kapı gezip dolaşıp birebir anlatıp 30 Mart'ı zaferi inşallah hep beraber kazanacağız. Buna güveniyorum ve inanıyorum. Sizler her zaman bizlerin arkasında durdunuz. Gülşehir halkı olarak hiçbir zaman bizleri mahcup etmediniz. Hiçbir zaman bizlerin güvenini boşa çıkartmadınız. ve inanıyorum ki 30 Mart'ta da bu güveni boşa çıkartmayacaksınız. ya Millet ya Zillet ayırımında sizler yine Millet diyeceksiniz inşallah" şeklinde konuştu.

Tüm partilere seçim yarışında başarılar dilerken Gazetemiz olarak her ne sonuç olursa olsun Gülşehrimizin kazanmasını diliyoruz. 


Video:Mantarkaya