1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış törenine katılacak. 
(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

 

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Marmarabirlik tesislerinde incelemelerde bulunacak ve "Anadolu'da Klasik Sanatlar Sergisi"ni gezecek.

- Arınç, Karacabey ilçesinde, restorasyonu tamamlanan Ulu Cami ile AK Parti'nin seçim irtibat bürosunun açılış törenlerine katılacak, parti teşkilatı üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelecek.

(Bursa/11.00-17.50) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Antakya ve İskenderun iş çevreleriyle bir araya gelecek.

(Hatay/10.00/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti aday tanıtım toplantısına iştirak edecek.

(Kırıkkale/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gaziantep Üniversitesi Kültür Merkezi'nde "Mukaddes Miras" sergisi ile Şehitkamil Kültür Merkezi'nin açılışına katılacak, valiliği ziyaret edecek, Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı'nın düzenlediği toplantıya katılacak.

(Gaziantep/14.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, valiliği ziyaret edecek, partisinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılacak.

- Çavuşoğlu, AK Parti ilçe başkanlığının Serik ilçesindeki Kadriye mahallesinde düzenleyeceği mahalle toplantısına iştirak edecek.

(Tokat/11.00-13.00/Antalya/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında bulunacak.

(Kocaeli/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Haliliye ve Karaköprü ilçe teşkilatlarıyla toplantı yapacak, Suruç Ovası Pompaj Sulaması için yapımı tamamlanan tünelin bitiş törenine katılacak.

(Şanlıurfa/09.00/18.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kocasinan Kültür Merkezi'nin temel atma törenine katılacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı)

9- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il teşkilatlarınca düzenlenecek belediye başkan adayları tanıtım toplantılarında bulunacak.

(Nevşehir/12.00/Niğde/15.00/Aksaray/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Enerji Verimli Sanayii Projesi Tanıtım Toplantısı"na katılacak. Yıldız, AK Parti aday tanıtım toplantısına iştirak ederek, valiliği ve belediye başkanlığını ziyaret edecek.

(Kocaeli/10.30/Kars/15.30-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Hakkari Halk Eğitim Merkezi konfeksiyon atölyesi için makine ve malzeme gönderilmesi ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenlerine katılacak. Babadağ ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak Zeybekçi, Aydem PAÜ–Darüşşafaka basketbol maçını seyredecek, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı Gala Yemeği'nde bulunacak.

(Denizli/10.30-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Üsküdar Gençlik Merkezi'ni ziyaret edecek ve "Yüz Yüze Ortaöğretim'de İnternet Bağımlılığını Önleme Projesi" için çekilen kısa filmlerin galası ve proje tanıtım programına katılacak.

(İstanbul/11.00-17.30) (Fotoğraflı)

13- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sinop İli 1. Kalkınma Çalıştayı'na katılacak, kentte çeşitli açılışlar gerçekleştirecek, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

(Sinop/09.00-16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

14- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dinar, Sandıklı ve Sinanpaşa'da aday tanıtım törenlerine katılacak.

(Afyonkarahisar/11.00/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

15- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜMSİAD Büyükçekmece Dayanışma Programına iştirak edecek.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı)

16- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Ermenek İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıda konuşacak, kaymakamlık, belediye ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, muhtarlarla bir araya gelecek.

(Karaman/11.00-14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

17- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014 Mahalli İdareler Seçimi "MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı"na katılacak.

(Ankara/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

18- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Seydişehir İlçe Teşkilatı ve vatandaşlarla sohbet toplantısında bir araya gelecek, Seydişehir ve Bozkır seçim bürolarının açılışını yapacak.

(Konya/14.00/18.45) (Fotoğraflı)

19- AK Partili Nurettin Nebati başkanlığında 30 milletvekilinden oluşan heyet, Van merkez ve bazı ilçelerde ziyaret ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.

(Van/11.00-20.00) (Fotoğraflı)

 

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'de Halep Merkezi Cezaevi'nin muhaliflerin kontrolüne geçmesinin ardından bölgede yaşanan çatışmalar ve Humus'ta sivillerin tahliye işlemleri ile savaşın bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Avrupa Aleviler Federasyonu toplantısı Avusturya'daki Renner Enstitüsü'nde yapılacak. 

(Viyana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

SPOR

1- 22. Kış Olimpiyat Oyunları sürüyor 

- Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen oyunların ikinci gününde milli kayakçı Kelime Çetinkaya, kayaklı koşu kadınlar skiatlon 7,5 kilometre yarışında piste çıkacak.

- Biatlon, kayaklı koşu, serbest stil kayak, snowboard ve sürat patenindeki çeşitli disiplinlerde madalyalar sahiplerini bulacak, artistik buz pateni, luge, kayakla yüksek atlama ve buz hokeyinde ise elemeler yapılacak.  

(Soçi/12.00-22.00) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasına Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor, Galatasaray-Eskişehirspor maçlarıyla devam edilecek.

(Kayseri/16.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

- PTT 1. Lig'in 24. haftası 3 karşılaşmayla başlayacak.

3- Hentbolda Avrupa sınavı

- Kadınlar Challenge Kupası'nda mücadele eden Türk takımları Maltepe Belediyesi ve Ardeşen Gençlik, 4. tur maçlarına çıkacak.

- Ardeşen Gençlik, ilk maçta evinde Sırbistan'ın Naisa-Nis takımıyla karşılaşacak. Maltepe Belediyesi ise rövanş karşılaşmasında deplasmanda Fransa temsilcisi Issy Paris Hand ile mücadele edecek.

(Rize/16.00/Villeneuve d'Ascq/21.30) (Fotoğraflı)

4- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 16. haftası 3 maçla başlayacak. (Fotoğraflı)

5- Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 16. haftaya dahil 3 karşılaşma oynanacak. (Fotoğraflı)

6- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 17. hafta maçları yapılacak.