AK Parti  Hacıbektaş İlçe Başkanlığı, 6. olağan genel kurulunu yaptı.
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde Yapılan Genel kurula,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,  Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ,il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Sevgi ve hoşgörü ilçesi Hacıbektaş ‘ımızda hemşerilerimizle bir aradayız. Hedef 2023 yolunda İlçe kongremiz hayırlara vesile olsun" dedi. Açıkgöz, 2019 seçimlerinin önemli olduğunu belirterek, yeni görev alacak partililerin önemli bir görev üstleneceğini söyledi. 

AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, bugüne kadar kendisiyle hizmet eden tüm arkadaşlarına teşekkür etti, yeni yönetimde görev alan partililere başarılar diledi. 

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Yusuf Koçak, yeniden başkan seçildi.

 



Sevgi ve hoşgörü ilçesi #Hacıbektaş ‘ımızda hemşerilerimizle bir aradayız. #Hedef2023 yolunda İlçe kongremiz hayırlara vesile olsun.