AK Parti 5. olağan kongre süreci Nevşehir ilçelerinde yapılan kongrelerle start verdi. Şölen havasında yapılan kongreler büyük ilgiyle geçiyor...

AK Parti Hacıbektaş İlçe Kongresine AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez iİlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit,Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer ile Hacıbektaşan çok sayıda parti teşkilatı üyeleri katıldılar.

Divan Başkanlığını AK Partili Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'in yapmış olduğu kongreye mevcut AK Parti Hacıbektaş ilçe Başkanı Yusuf Koçak tek liste ile girdikleri seçimlerde güven tazelerken çoğunluğun oylarını alarak yeniden başkan seçildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı burada Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, her ilçede birlik ve beraberlik içerisinde ve adeta bir şölen havası içerisinde kongrelerin yapıldığını belirterek bunun sevincini tüm partilileri ile yaşamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.


Tanrıver, 8 Kasım Cumartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in katılımı ile başlayan ilçe kongrelerinin 9 Kasım da Derinkuyu ve Acıgöl ilçeleri ile devam ettiğini belirterek şunları söyledi ; “ Birlik ve bütünlük içerisinde bir kongre süreci daha yaşıyoruz. Halkımızın AK Parti ve kadrolarına olan ilgi ve güveninin tam olduğunu adeta bir şenlik havası içinde geçen kongrelerimizle bir kez daha müşahede ediyoruz.

AK Parti ilçe kongrelerimiz bu hafta sonunda sona eriyor. Bu kapsamda 14 Kasım 2014 Cuma saat 14.00 Hacıbektaş, 15 Kasım 2014 Cumartesi saat 10.00 Ürgüp
, 15 Kasım 2014 saat 14.00 Avanos ve 16 Kasım 2014 Pazar Günü Saat: 14.00 Özkara Düğün Salonun da Kozaklı ilçe kongresi ile devam edecektir. AK Parti ilçe kongreleri, 16 Kasım 2014 Pazar saat 11.00’ da yapacağımız Gülşehir ve Kozaklı ilçe kongresi ile sona erecektir” dedi.




Kongrelerin hayırlı olmasını dileyerek Kongrede bir konuşma yapan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de , AK Parti büyük bir aile olduğunu belirterek ilçelerin ve Nevşehir'imizin sorunlarını Ankara'da gidermeye çalıştıklarını ifade etti. AK Partinin her bir ferdinin bu kutlu yürüyüşte büyük bir pay sahibi olduğunun altını çizen Gizligider; "Türkiye'nin önüne konulan engelleri teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla bir bir aşıyoruz" dedi.

Gizligider, Hacıbektaş ilçe kongremizi gerçekleştirdik, Başkanımıza ilçemize ilimize hayırlı olsun.Pir'in dediği gibi "Bir olalım iri olalım diri olalım" Biz teşkilatlar olarak hep bir ve beraber olmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.