Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıya, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri,  Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, AK Parti il ve  merkez ilçe teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar,  teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bu tür toplantılarda sorunların ve önerilerin söylenmesi gerektiğini ifade eden Sunar, yapılan işlerin merkezinde samimiyet bulunduğu sürece her türlü meselenin çözülebileceğine inandığını belirtti.

Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’in, sunumlarının ardından toplantı, güncel ve siyasi konuların değerlendirilmesiyle devam etti.

Yaklaşık üç saat süren toplantı, soruların cevaplanması ile sona erdi.