AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Kozaklı İlçesindeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi, seçim gezilerine Kozaklı İlçesinde devam eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hastaları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyelerinin yanında kalabalık bir parti topluluğu ile Kozaklı İlçesine bağlı köyleri gezen AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, akabinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi.

Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören vatandaşları tek tek ziyaret ederek kısa sohbetler yapan n AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, hastalara şifa ve sağlık çalışanlarına da başarılar diledi.