AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, il merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlarla kısa kısa sohbet eden AK Parti İl Başkanı Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Yiğitarslan, vatandaşların ve esnafların sorularını dinledi.

AK Parti heyetinden gönüllere dokunan ziyaret ...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar esnaf ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasında;" Memleketimizde soğuk havaların vazgeçilmezi sobaların üzerinde demlenen mis kokulu ıhlamur ve çaydır. Biz de bu vazgeçilmez durum karşısında esnaflarımızı ziyaret edip işletmelerine misafir olduk. İçimizi ısıtan muhabbetleri ve ikramlarıyla hoş bir akşam geçirdik" dedi.

“Soğuk Kış Gününde Sıcak İlgiyle Karşılandı”​

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, AK Parti’nin 18 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldığını belirterek; “AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Nevşehir halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.