1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir Teşkilatı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Özel Organize Saniye Bölgesinde ki  sanayi işletmelerinin esnaf ve yöneticileri ile bir araya geldi.

 AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve bazı parti yöneticileri ile birlikte 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider,  bugünkü seçim gezisine  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Boğaz köyü yakınlarında bulunan Özel Organize Sanayi Bölgesindeki sanayiciler ile bir araya gelerek sürdürdü.

Nevşehirli iş adamı Mehmet  Ali Öbekli’inin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Sanayi işletmecilerinin  sıcak ilgisiyle karşılanan  AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, buradaki toplantıda işletme sahipleri ile karşılıklı istişarelerde bulunarak, 1 Kasım seçimleri için destek istediler.