AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte, Nevşehir Merkez Lale Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

“Soğuk Kış Gününde Sıcak İlgiyle Karşılandı”​
Ziyarette tek tek esnafın elini sıkan ve sohbet eden AK parti kurmayları, Lale caddesi esnafına helalinden bol kazançlar temennisinde bulundular. Bu arada ziyaret esnasında İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Milletvekillerine büyük ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar başkan ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Nevşehir Teşkilatımızla Nevşehir Merkez Lale Caddemizdeki esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Ahilik geleneğinin günümüz temsilcileri olan güler yüzlü, vefakar esnaflarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Açıkgöz, “Biz her yere ve her gönüle giriyoruz. Bazen bir karanfille, bazen bir hasta ziyaretiyle bazen bir hayırlı olsun yada güle güle büyütün ile bazen de sabah erken saatlerde soğuktan üşüyen gönüllere çam sakızı çoban armağanı sıcak bir çorbayla vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Biz AK Parti olarak vatandaşımızla iç içeyiz ve her fırsatta dokunuyor, dinliyor gönüllerine giriyoruz” dedi.