AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Nevşehir Milletvekilleri TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, katılımlarında AK Parti Gülşehir ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı ve Milletvekillerini Gülşehir AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe teşkilatı üyeleri,  partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak Gülşehir İlçe Başkanlığımızı ziyaret ediyoruz.‬ ‪“Gülşehir’imizi cazibe merkezi haline getirmek için AK kadrolar olarak 16 yıldır çalışıyoruz. Gülşehir’imizin gelişmesi demek, Nevşehir’imizin büyümesi demektir.”‬dedi.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Av. Fatih Çiftçi'de; "İl Başkanımız ve Milletvekilimizin nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve ilçem adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Teşkilat ziyaretlerinin ardından Gülşehir ilçesindeki esnafları ziyaret eden heyet burada vatandaşları dinlediler.

AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK kadrolar olarak Gülşehir’de esnaflarımızı ziyaret ediyor; hemşerilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz.‬" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da "Gülşehir İlçe teşkilatı ziyaretimizin ardından esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz.Her zaman söylediğimiz gibi Seçimden Seçime değil her zaman kucaklaşmaya, hemhal olmaya DEVAM ediyoruz. "dedi.