26. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Murat Göktürk, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç Ürgüp'te seçimlerin devam ettiği 46 sandığı ziyaret etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Murat Göktürk, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Ak Parti Nevşehir İl Koordinatörü Ahmet Özmen, Ürgüp'te 46 sandığı ziyaret ederek sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilediler.

Ürgüp'te tüm okulları gezen heyete vatandaşların ilgisi yoğundu. Katılım oranının %85 oranında olduğunu gördüğünü ifade eden Milletvekili Göktürk, "Sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de Büyüyen ve gelişen Türkiye’de hem Nevşehir hem Ürgüp’te gelişmeye ve büyümeye devam edecek." dedi.

Sandık kurulu başkanı ve üyelerine çok önemli bir görevi ifa ettiklerini söyleyen Göktürk, görevin tamamlanmasında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ürgüp’te tüm sandıkları dolaşan heyet, seçimlerin güvenli ve demokratik bir ortamda gerçekleştiğini gördüklerini, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.