NEVŞEHİR(MHA) Kaset ve paralel yapı iddiaları hakkında konuşan Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar “ Bundan sonraki süreçte yine montaj yoluyla kasetler ortaya çıkararak internete verilecektir. Montajlı kasetlerden medet umuyorlar fakat bu kasetlerden ne Ak Parti, ne de baş hükümetimiz hiçbir şekilde yara almadan, etkilenmeden yoluna devam edecektir. Başbakanımızın dediği gibi ‘’abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun’’ Bizler şimdiye kadar memlekete hizmet için çalıştık, bundan sonrada böyle devam edecek. Karşımıza hangi güç çıkarsa çıksın milletimizin desteğiyle, demokrasi ve hukuk kuralları içerisinde mücadelemizi verip, Türkiye’nin refahını artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Cemaat ve özellikle başbakan arasında günlerdir devam eden gergin ortamı da yorumlayan Ak Parti İl Başkanı Sunar, şöyle konuştu:’’ Cemaat ve Hükümet arasındaki gerginlik oy oranını düşürmeyecek, tam tersine artıracaktır’’ Nevşehir’de ki vatandaşlarımız neyin ne olduğunu görüyor ve oyunun farkında. Bu süreç düşünülenin tam tersine işleyecek ve Ak Parti’nin oyları daha da artacaktır. MHP ve CHP’li kardeşlerimiz artık Türkiye’nin bekası için Ak Parti’ye destek olunması gerektiğini belirterek, Ak Parti’ye oy atacaklarını söylüyorlar. Bu da gösteriyor ki ,başarımızı oy oranımızı artırarak taçlandıracağız” dedi.

Seçim gezilerinde halkla buluşuyoruz

Sunar seçim gezileri çerçevesinde ziyaret ettikleri sanayi bölgesi esnafının kendilerine kucak açtıklarını ifade ederek, partilerine ve Başkan Adayı Hasan Ünver’e karşı büyük bir sevgi olduğunu dile getirdi.

30 Mart’ta oy oranlarını artıracaklarından emin olduklarını söyleyen başkan Sunar zaferi güzel bir sonuçla kazanacaklarına inandıklarını kaydetti.