AK Parti’de gözler Cuma gününde


Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Kasım Cuma Günü gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda, Nevşehir Belediye Başkan adayını açıklaması bekleniyor...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Hamleci ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde 29 Kasım’da gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılacak. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider in de e hazır bulunması beklenen toplantıda Başbakan Erdoğan’ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayabileceği belirtildi.

Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde aday belirleme süreciyle ilgili önemli açıklamalara da yer verdiği grup toplantısında şunları söyledi:

“Hassas bir aday belirleme yöntemi uyguluyoruz. 11 kişilik bir ARGE kurulumuz var. Bu kurulumuzla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temayül yoklamaları bizlere geldi. Oradan çıkan sonuçları değerlendiriyoruz. Ayrıca birçok yerde yaptığımız kamuoyu araştırmalarını da değerlendiriyoruz. Birkaç ay önce yaptığımız kamuoyu araştırmalarının yanı sıra yeni yaptıklarımız da var. Mukayeseli olarak hepsini inceliyoruz. Tekrar incelememiz gereken İl varsa hemen oralara yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Teşkilatlarımızın tavrı, kanaatleri bizler için önem arzediyor. Adaylarımızda aradığımız kriterleri daha önce ifade ettik. Bu hafta Cuma günü (29 Kasım) yapacağımız Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda bunu etraflıca tekrar izah edeceğiz.”