Teşkilat içerisindeki ayrışmaların sadece teşkilata değil, Memlekete de zarar vereceğine dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Av. Kazım Sunar, il başkanlığında 3. yıllarına girmeleri dolayısıyla mutluluk duyduklarını belirtti.

Ak Parti teşkilatları olarak Milletvekilleri, Belediye Başkanları ya da teşkilatlar arasında herhangi bir ayrışmaya mahal verilmemesi konusuna büyük özen gösterdiklerini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Sunar, halkın ortaya konulan birlik ve beraberlik tablosundan son derece memnun olduğunu da söyledi.

Sunar, “Teşkilatlarımızdaki herhangi bir ayrışma sadece Partimize değil memleketimize de zarar verecektir. Bunun bilincindeyiz. Bu nedenle şu ana kadar böyle bir ayrışmanın gündeme gelmemesi için büyük bir özenle çalışmalarımızı yürüttük. 3. yılımıza girdiğimiz il başkanlığında böyle bir ayrışmaya şu ana kadar izin vermedik. Halkımızda Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın, teşkilat mensuplarımızın ortaya koydukları birlik ve beraberlikten son derece memnun. Bizzat bunu bize de ifade ediyorlar. İlimize gelen bakanlarımızda Üç Milletvekilimizin Ankara’daki çalışmalarında hep bir arada olduğunu ifade edip bu birlik beraberliğin önemine dikkat çekiyorlar. Halkımız bu durumu takdir ediyor. Resmin geneline baktığımızda bu birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’e hizmet, Ülkemize hizmet veriyoruz” diye konuştu.
Haber:Ali Çamur