AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 75. yılında minnet ve şükranla andıklarını belirtti.
Kazım Sunar, Atatürk’ün vefat yılı münasebetiyle yayımladığı mesajda; “Tarihin ender yetiştirdiği şahsiyetlerden, Cumhuriyetimizin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 75. yılında Onu bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Sunar’ın mesajı şöyle; “74 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, kurduğu Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Kuruluşunun 90. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti Onun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini aşma yönünde büyük mesafeler kat etmiş, ekonomik atılımlar yapmış, dünya devletleri arasında sayılı bir mevkiye gelmiştir. Biz hükümet ve AK Parti Teşkilatları olarak bu konuda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kararlı olarak ilerlemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 75. yılında da saygı, şükran ve, özlemle anıyoruz”.