AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Sandık, siyasetin de toplumun da hatalarını görmesine ve yeniden bir istikamet belirlemesine fırsat tanıyacaktır” diyen AK Parti İl Başkanı Tanrıver, yaptığı açıklamada; “13 yıldan beri tek başına iktidarda olan Ak Partimiz çığır açan hizmetleriyle ülkenin ve ümmetin önünü açmış, bir yandan içerideki vesayet kurumlarıyla, diğer yandan da onların arkalarındaki harici güçlerle mücadele etmiştir. Türkiye, dünyadaki küresel güçlere karşı meydan okumaya başlamıştır. Ak Partimiz ve kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız sayesinde milletimize özgüven gelmiştir” diye konuştu.

Tanrıver, şöyle devam etti; “Seçmenimiz 7 Haziranda Ak Parti’ye bir fatura çıkarmak istemiş fakat çıkan faturayı sadece Ak Parti değil millet olarak hep beraber ödemiş bulunmaktayız. Koalisyondan çok çekmiş ülkemizde koalisyon bile her şeye hayır diyen Bahçeli nedeniyle kurulamamıştır. Kader, millet olarak bizi yeni bir imtihana tabi tutmuştur. 1 Kasım’da önümüze gelen sandık, Ak Parti için değil, oy kullanma hakkı olan tüm seçmenler için de bir imtihan olacaktır. Ülkesini seven herkesin sandık başına gidip vicdanına sorup, kişisel hesapları, dünyevi çıkar kaygılarını bir yana bırakıp ülke ve ümmet menfaatlerini gözeterek oy atmasını talep etmekteyiz.

AK Parti İl Başkanı Tanrıver; “Ümmetin derdini ve tasasını taşıyan Devletimize karşı, dış güçlerin içerideki maşaları seferberlik ilan etmiş durumdadırlar” diyerek şöyle konuştu;

“Birbirlerine hiç benzemez gibi görünen PKK’sı, Paralel’i, DHKP-C’si, İran’ı, İsrail’i, Esad’ı, Alman’ı, Rus’u, Amerikalısı, İngiliz’i, Fransız’ı aynı safta ve Müslümanlara karşı elbirliği ile aynı cepheden hücum etmektedirler. Tıpkı Birinci Dünya Savaşı’ndaki gibi küresel bir saldırı ile karşı karşıyayız. Devir, kavmiyet, cibilliyet, asabiyet, ideoloji, menfaat, şahsi hesap devri değildir. Kin, öfke, rövanş, ikbal ve ders verme devri de değildir. Kibir, gurur, ego, enaniyet devri hiç değildir. Devir bir ve beraber olma devridir. Devir Ak Partimize destek olma devridir.”  

OY VERİRKEN ARAKAN’I VE SURİYE’Yİ UNUTMALAYALIM

Tanrıver; “Sandıkta oy verirken şunu unutmayalım! Arakan’da, Mali’de, Somali’de, Keşmir’de, Yemen’de, Tunus’ta Bosna’da, Kafkasya’da, Suriye’de olanlara Türkiye yetişmektedir. Türkiye’yi Suriye haline getirmek için içeriden ve dışarıdan büyük planlar yapılmaktadır.  Türkiye’nin de Suriye durumuna dönüştüğünü hiç düşündünüz mü? Türkiye düşerse bu millete kim sahip çıkacaktır acaba? Cevabı kolay, basit ve net… Hiç Kimse!!

1 Kasım’da oy kullanma hakkı olan herkese büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Daha sonra pişman olmamak için 1 Kasım 2015 Pazar günü hep birlikte sandığa gidip, ülkemizin önümüzdeki dönemde her alanda daha da ileri gitmesi, büyümesi, kalkınması ve güçlenmesini sağlayacak yeni bir hükümeti işbaşına getirmek için oy kullanmanızı istemekteyiz. Şimdiden seçimlerin ülkemiz ve aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, partimizin bu haklı davasına hizmet ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat, partili kardeşlerimize ve aziz halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.