AK Parti 100’üncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, çarşamba günü Edirne’de yapılacak. Son olarak Şanlıurfa’da yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Edirne’de toplantı için çalışmalara başlandı. Toplantıya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve birçok bakanın da katılması bekleniyor.

 

Nevşehir İlimizden ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de toplantıya katılacak.

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI İÇİN DAVUTOĞLU EDİRNE'DE

Ak parti bölge genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak için başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Edirne ye gelecek. Bu gün Edirne de bakanlıklarıyla ilgili toplantılar yapan ve açıklamalarda bulunan Çevre şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su işleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aile Ve Sosyal Politikalar bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş,Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Edirne valisi Dursun Ali Şahin, Kırklareli valisi Esengül Civelek, kurum müdürleri, TSO başkanları, belediye başkanları ile toplantılar yapıldı.

24 Aralık 2014 Çarşamba günü Edirne TSO salonunda yapılacak olan ve başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı genişletilmiş il başkanları toplantısına, Gıda Tarım Hayvancılık bakanı Mehdi Eker, Millieğitim bakanı Nabi Avcı, Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi, Gençlik spor bakan yardımcısı Metin Yılmaz , Edirne, Kırklareli, Tekirdağ il başkanları, bölge milletvekilleri ile görevliler katılacaklar.