AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanırver ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz hafta içinde kan bağışının önemine dikkat çekerek başlattığı kan bağışına, AK Parti Nevşehir İl yönetimi ve Gençlik Kolları yöneticileri ve üyeleri de, Türk Kızılayı’ na kan bağışında bulunarak destek çıktılar.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı toplantı salonunda AK Parti il yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı  Mustafa Rauf Yanar ile birlikte Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunan AK Parti İl Başkanı  Mehmet Ali Tanrıver, Bir Damla Bir Umut sloganı ile gerçekleştirilen kan bağışına partililerin gösterdiği ilginin sevindirici olduğunu söyledi.

Kan bağışının toplumda önemine dikkat çekmek ve bu alanda yapılan çalışmaları desteklemeyi amaçlayan kampanyada tüm partililerin bu çalışmalara desek vereceğine inandığını vurgulayan Tanrıver, insan hayatı açısından kan vermenin de vatandaşlık görevlerinden biri dolduğuna dikkat çekti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve AK Partili yöneticiler,  daha sonra toplu halde kan bağışında bulundular.